Ερώτημα 4. Πώς μπορώ να αξιοποιήσω την περιουσία μου

Ερώτημα 4. Πώς μπορώ να αξιοποιήσω την περιουσία μου

Η αξιοποίηση ενός ακινήτου ειναι ένας συνδυαστικος παράγοντας απο την δημιουργία μιας τεχνικής ομάδας με οικονομικά κριτήρια η οποία θα συνεργάζεται διαρκώς με τον πελάτη .

 

  • Σε όλες τις περιπτώσεις ο συνδυασμός οξυδέρκειας και τόλμης του πελάτη με την τεχνογνωσία του γραφείου  οδήγουν σε επιτυχείς και κερδοφόρες επενδύσεις.
  • Καμιά επένδυση δεν έγινε με «μαγικό» τρόπο και σε ελάχιστο χρόνο. Τα ακίνητα εγγενώς παρουσιάζουν στην Ελλάδα σε συνδυασμό με τις υφιστάμενες γραφειοκρατικές διαδικασίες μία «αδράνεια» και «αντίσταση» στην αλλαγή της κατάστασής τους.
  • Σε όλες τις περιπτώσεις η μεθοδολογία και η αποτελεσματικότητα ειναι το ´´κλειδί´´. Τίποτα δεν γίνεται από μόνο του, ούτε και αυτόματα. Κάποια στιγμή όμως πρέπει να ξεκινήσει. Η ιδέα δεν μπορεί να υλοποιηθεί αν δεν τεθεί σε εφαρμογή.
  • Τα αρνητικά χαρακτηριστικά το ακινήτου είναι και αυτά που μετασχηματίζοντας τα, μετατρέπονται σε θετικά και δημιουργούν την υπεραξία του.
  • Οι όποιες κινήσεις τρίτων (οι οποίες είναι συνήθεις στον Ελλαδικό χώρο) εναντίον των «μεταβολών» στην κατάσταση ενός ακινήτου, συνήθως οδηγούν σε αντίθετα αποτελέσματα, πέραν των όσων επιτυγχάνουν και στην ουσία «δουλεύουν» υπέρ των ανθρώπων της δράσης. Αυτό είναι αυταπόδεικτο, διότι κατευθύνουν την ενέργειά τους στη δημιουργία προβλημάτων (καλόπιστα ή όχι , δίκαια ή άδικα) και όχι στο να εστιάσουν ποιο θα ήταν το αμοιβαίο όφελος.
  • Η τόλμη και το κριτήριο των πελατών έχουν αποδειχθεί ευεργετικά .Οι συνεργασίες και ο συνδυασμός όπως τόνισα προηγουμένως δημιουργούν υπεραξίες και στην πραξη αποδεικνύεται  πως 1+1≠2 αλλά 1+1≥5.
  • Τέλος αλλά πολύ σημαντικό.
  • Η έμπνευση, η δημιουργικότητα η δράση και όχι το στυγνό κυνήγι του κέρδους φέρνει αποτελέσματα. Η αγάπη στο αντικείμενο το εφοδιάζει και το θωρακίζει με αυτά τα χαρακτηριστικά που μετασχηματίζουν τις πράξεις μας σε πραγματικές αξίες και οικονομικό όφελος.
By

Type at least 1 character to search

Επιλέξτε εταιρεία:


Follow us
t>