Σχεδιασμός Zero Efficiency Buildings

{multithumb}

Τήν 18 Απριλίου 2013, η Ευρωπαική Επιτροπή, δημοσίευσε την οικονομική ενίσχυση για την εξοικονόμηση ενέργειας σε Κτίρια με πρόθεση η Ευρωπαική Ένωση, να βελτιώσει την οικονομική επιδότηση σε αυτόν τον τομέα.

Η αναφορά της Ευρωπαική Επιτροπής σηζητήθηκε εκτενώς στο Informal Energy Council στις 22 Απριλίου , όπου και κατατέθηκε πρόταση ενίσχυσης μέσω Ευρωπαικής Ένωσης, για την κατασκευή κτιρίων με μηδενική κατανάλωση ενέργειας ”ZERO EFFICIENCY BUILDINGS”.

Η κατασκευή τέτοιων κτιρίων προυποθέτει τη συνεργασία μια ομάδας μηχανικών , οι οποίοι θα συνεργαστούν για να φέρουν σε πέρας την αρχιτεκτονική αλλά κυρίως τη Μηχανολογική σχεδίαση ενός κτιρίου που θα εκμεταλλεύεται όλες τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας , ωστε να μπορει να χαρακτηριστεί ZERO EFFICIENCY 

Πέραν της μελέτης Ενεργειακής Απόδοσης , η οποία είναι ούτως ή άλλος υποχρεωτική βάση ΚΕΝΑΚ , η σχεδίαση – κατασκευή ενός έργου που περιλαμβάνει ZERO EFFICIENCY BUILDINGS , 

απαιτεί εξιδικευση στη σχεδίαση αλλά και ευαισθησία στο περιβάλλον . Δύο αρχές που πρεσβεύει με σθένος το Τεχνικό μας γραφείο 2Κ.

  

 

Type at least 1 character to search

Επιλέξτε εταιρεία:


Follow us