Καλκίνης Κ. Δημήτριος

Πολιτικός Μηχανικός

MSc AUTH, PhD AUTH

Είναι ιδρυτής της Τεχνικής Εταιρείας 2Κ, της 2Κ_Overseas Development και της κατασκευαστικής εταιρείας DELTA KK DEVELOPMENT.

Αποφοίτησε το 2006 από το τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του ΔΠΘ. Την περίοδο 2006-2007 φοίτησε στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα Διοίκησης και Διαχείρισης Τεχνικών έργων του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ενώ το 2007 έγινε δεκτός ως υποψήφιος διδάκτωρ στο Τομέα Κατασκευών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου (έδρα οπλισμένου σκυροδέματος). Υπήρξε κεντρικός ομιλητής στο συνέδριο Ελληνο-Αραβικών σχέσεων το 2009, στο 16ο συνέδριο σκυροδέματος στη Πάφο της Κύπρου το 2009, στο οποίο παρουσίασε τμήμα της διδακτορικής διατριβής, όπως και στο 15ο Διεθνές συνέδριο σκυροδέματος το 2012 που πραγματοποιήθηκε στη Λισαβώνα της Πορτογαλίας.

To 2005 συμμετείχε στην ομάδα έργου που σχεδίασε το Μουσείο της Θράκης και το 2007, ως επιβλέπων μηχανικός της εταιρείας Abramidis Construction, συμμετείχε στην κατασκευή του ιδίου έργου.

To 2008 εργάστηκε για την J&P Άβαξ, υπεύθυνος για τον χρονικό και οικονομικό προγραμματισμό (Planner Engineer) του ”ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ”.

Την περίοδο 2009-2010 εργάστηκε στο ΜΕΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, υπεύθυνος για τον χρονικό και οικονομικό προγραμματισμό του έργου (Planner Engineer), ως μέλος της εταιρείας IMBREGILO .

Τo 2011 εργάστηκε στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, όπου, παράλληλα ίδρυσε το Τεχνικό Γραφείο 2Κ στην Κηφισιά Αττικής.

Είναι μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Εκτιμητών και πραγματοποιεί τεχνικούς ελέγχους εκτιμήσεων ως συνεργάτης για της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος. Ακόμα, είναι μέλος της ομάδας σχεδιασμού του Σχεδίου Πόλεως του Δήμου Κηφισιάς. Το 2013 εκλέχθηκε ειδικός γραμματέας του Ελληνικού Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών. Διατελεί μέλος του ινστιτούτου Τεχνικής Σεισμολογίας, μέλος της Ακαδημίας Αθηνών και του Ινστιτούτου έρευνας Οπλισμένου Σκυροδέματος του Α.Π.Θ.

Με τον ομότιμο καθηγητή του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ), ακαδημαϊκό και συγγραφέα Θεοδόση Τάσιο.

Type at least 1 character to search

Επιλέξτε εταιρεία:


Follow us