Τοπογραφική Αποτύπωση με συντεταγμένες ΕΓΣΑ και χρήση του Ελληνικού Συστήματος Εντοπισμού

{multithumb}

 

Σε αρκετές περιπτώσεις πλέον είναι απαραίτητο ένα τοπογραφικό διάγραμμα εξαρτημένο από το Κρατικό Σύστημα Συντεταγμένων (ΕΓΣΑ 87).

Σημειώστε πως βάσει του άρθρου 49 του ν.4042/2012 για οποιαδήποτε περίπτωση χρειαστεί επισύναψη τοπογραφικού διαγράμματος , νοείται εξαρτημένο από το Σύστημα Κρατικών Συντεταγμένων.

Το τεχνικό μας γραφείο 2κ αναλαμβάνει  την Τοπογραφικη αποτύπωση οικοπεδικών εκτάσεων και αγροτεμαχίων . Ένας έμπειρος τοπογράφος μηχανικός έρχεται στο ακίνητό σας για τις απαραίτητες υπαίθριες μετρήσεις και εξαρτήσεις. Ο χρόνος παράδοσης του τοπογραφικό διαγράμματος  εξαρταται με την πολυπλοκότητα της περίπτωσης. Χρησιμοποιώντας εξειδικευμένα όργανα και σύγχρονο εξοπλισμό έχουμε την δυνατότητα να αποτυπωνουμε με ακρίβεια και ταχύτητα ακόμα και δύσκολες εκτάσεις σε δύσβατες περιοχές. Η συνεργασία του γραφείου μας με την Γεωγραφική Υπηρεσία Στρατού αλλα και το ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε. μας δείνει τη δυνατότητα να παρέχουμε στον πελάτη εξειδικευμένες μελέτες αποτύπωσης – χάραξης και Χαρτογραφισης.

 



Type at least 1 character to search

Επιλέξτε εταιρεία:


Follow us
t>